snoriga armar och en randig kindjag vill vara tio år gammal igen. jag vill att allt ska vara så enkelt. jag vill bara gå fram till dej, viska exakt vad jag tänker och tycker, höra samma ord viskas tillbaka, gå hem och veta att no matter what happens är jag ändå alltid pappas lilla flicka. det finns alltid någon som bryr sej. sedan vill jag somna i mitt ljusröda flickrum, med lampan tänd och barbiehästar all over the floor. för i den verkligheten, i den stunden, finns ingenting att vara rädd för. ingen som skriker, ingen som slår, ingen som försvinner ut i natten och ingen som, med rinnande ögon och blodigt ansikte bekräftar: "kärlek är ett skämt. låt dej aldrig luras att gå den vägen. ta för dej, njut och konsumera, men undvik alla stigar där du eventuellt kan falla. det är mitt tips. och ingen annan är någonsin värd att lita på"

jag känner mej så kränkt (jag har inte riktigt tänkt) - men jag talar ut

sitter och solar trots att jag har feber (hur smart är det månne på skala?). HC "sömnmedicinen" fungerade apparently inte. snart kommer caro hit för lite gossip och sen skall jag sova. började en antibiotikakur idag. om jag inte är frisk (och pigg!) till lördagen gör jag självmord

no clue how to get through to you

hihihi. sitter här med min nya "sömnmedicin" som apparently inte riktigt är en sömnmedicin utan något jag inte tänker nämna här för då tror ni alla att jag har tappat vettet hehehe. iaf känner jag mej lite småflummig och sömnig sådär. kanske faktist lyckas somna den här natten? idag har jag och mamma inhandlat en svindyr (men skitsnygg) studentmössa, en bh, clatch och strumpbyxor till lördagen. vad som fortfarande står på listan är skor. tycks ha löjligt svårt för att hitta det perfekta paret. senare mötte jag upp nelly och ellen för spring på stan och finrexin på apollo afterwork. sen hängde en viss snällis med mej till läkaren och höll mej i handen när jag satt och grät över nålar. en cokis fick jag också, för att jag var så duktig! nu är det gossiptime med nelly och sebastian och sedan blir det sängen som gäller (i wish).

you better know what you're fighting for


fuck glitter and diamonds!!! ge mej en motorcycleväst till studenten

insomnia

mysigt att once again "vakna" och inse att man sovit ca. 2h. nu orkar jag inte längre. allt faller ihop om jag inte sover. snälla snälla snälla låt mej sova

min vän nelly om sömn: "så juvlit! man får ba va medvetslös o int tänka"


neppe och jag i vårt element! (fulla)

are you fucking kidding me?!

vaknar upp med inboxen spammad av trevliga meddelanden. det är intressant hur mycket ord kan göra men du förstörde just det sista som fanns kvar av whatever we once had. för övrigt är jag illamående, febrig och skittrött. dear god make me better, jag står inte ut med att ligga hemma mera

ps. om jag och nelly slutar svara i telefonen här någon dag inom snar framtid så kan ni ta det som ett tecken på att vi lämnat landet (for good)

jag var väl ingen ängel, jag förnekar inte det

vilken toppendag. not. vaknade av något väldigt obehagligt som fick mej att rusa iväg till hälsostationen. väntade där i 2h och fick höra att jag måste komma tillbaka om en vecka. till på köpet har jag tydligen feber, hosta och århundradets kråkröst. nu är nelly, ida, ellen och seba ute och super. caro firar sin födelsedag (utan mej!). och jag sitter hemma och stirrar i väggen. kvällens program får mej att hoppa upp och ner av extas: forest gump och finrexin med pappa

gender studies (filmer)

något jag lately börjat intressera mej av är genderlära, dvs. sociala och kulturella skillnader mellan könen, hur vi möter dem i vår vardag, orsaker till dem och etiska dilemman kring dem. nu vill jag inte låta som hc rekkalesbo/malehater/extremfeminist, för tro mej, jag gillar faktist män och jag tror absolut att vissa skillnader mellan könen är just det som skapar lite magnetik och dragningskraft oss emellan. jag tycker definitivt inte att dessa skillnader skall suddas ut, det är inte där problemet ligger, utan snarare i hur mycket integritet vi befäster i det egna könet. ibland tycks det nämligen vara så att vi kvinnor gärna visar oss lite maskulina, lite sådär tufft pojkflickiga, medan våra killar gör allt för att uppehålla sin manlighet. vilken man som helst blir förolämpad av att adjektiv som "pussy" eller "tjejig". okej so long, men varför är inte effekten omvänd? varför är det apcoolt för tjejer att se på hockey men sjukt fånigt av killar att gilla balett?

jag gick på en dejt här om dagen. kan tillägga att det var en lyckad dejt och att detta absolut inte är någon kritik till snyggingen i fråga. vi kom överrens om att gå på bio och kollade igenom listan med filmer som gick. "how about the hangover2? wouldn't that be perfect?", föreslår min dejt. jag tvekar. vill ju inte bli stämplad som dramatisk eller så men wait a second there mister. är detta inte uppföljaren på filmen där ett gäng killar ger sej av till las vegas, super sej redlöst fulla, cheatar på sina fruar, sover med strippers och återvänder hem utan att berätta något? missförstå mej rätt, the hangover1 var hysteriskt rolig. höll faktist på att kissa ner mej när jag såg den. men är detta verkligen third date material? och om det är det, borde vi bli oroliga? problemet är inte att vi möjligen är villiga att se crazy bachelormovies på tredje dejten. problemet är det omvända. säg att det inte var the hangover2 som precis kommit ut, utan sex and the city3. hade vi verkligen ens föreslått det? eller hade vi tagit det som en självklarhet att singelflickor, fashionflashes, cosmopolitandrinks och sex med heta manhattanbor antagligen är något som vi bör spara till tjejkvällen?

det är intressant hur vi tjejer klagar på orättvisa, brist på jämlikhet och mansgrisar när vi samtidigt själva, gång på gång, låter vår kvinnlighet bli påtrampad. man skulle med goda grunder kunna påstå att vårt förhållande till den egna könsidentiteten tycks vara ytterst ambivalent. för faktum är att killen knappast gör något fel i att föreslå sin favoritfilm i biosalongen. frågan är vad som hindrar oss från att göra detsamma. så let's try this girls: nästa gång ni hyr en film med pojkvännen/dejten/snyggingen som kommer över för att mysa då och då - se honom rättslätt i ögonen, blinka inte, och spinn med sockersöt röst "hörde du att meangirls2 är ute?! wouldn't that be just perfect?"

louisa, if you won't think it over, will u look me up when u come around?

på lördag drar jag och bestie till landet för lite chill and sauna. det blir öl, gossip och häng i solen. förhoppningsvis kommer vi tillbaka tannade och avslappnade! men först skall fina caroline firas (partytagg!!!)

offerrit

you see i'm afraid of hugs and kisses. i'm afraid of compliments. i'm afraid of dirty pretty words being whispered in the night. (still, somehow, all i really want is for you to blow that fear away)

forget about guns and forget ammunition 'cause i'm killing them all on my own little mission

well hello doubts and panic, i've missed our conversations

those lovely little presents we get home with us when we make 1 stupid mistake...

if anything happens i swear to god you'll never see the daylight again

fråga bara (jag berättar vad som helst)

har varit major irriterad på veronica maggio lately eftersom hon tycks vara "THE big hit" atm. får väl ta och svälja mina ord eftersom jag suttit och lyssnat på henne hela eftermiddagen i streck. så fint! sen har också singellivet med carrie, samantha, miranda och charlotte fått rulla på. sitter och fnissar åt alla hc igenkänningsfaktorer. imorgon är det måndag och det betyder jobb och slit för dom flesta men för mej betyder det shopping, tanning och mys med fina människor. (nej jag är inte alls lat!)

hahahahhaha i think i just turned lesbian!!


i guess ur right then, i'm not ur little girl anymore

är dödare än dödast. gårdagen började med parkhäng ft. ellen och slutade tydligen i casa. har spenderat den soliga eftermiddagen på en massa jävligt onödiga ärenden. måste påminna mej själv om att sluta dricka.

two hearts broken, one about to break

i fill my days with all this stupid stuff to do,
it works fine, it works great,
but the sleepless nights are all about u

god bless the world, it's so "glorious"

ligger under täcket med en växande klump i magen och försöker än en gång fundera ut vad fan jag håller på med.

hey u rainy shitty day

fan vad jag hatar regn. gör mej sur och cranky och deppig. fuskade lite och gick på solarium med nelly på morgonen och nu sitter jag såklart och googlar melanoma. måste verkligen komma över min "google obsession". nu blir det lite socialpsykologi (för länge sedan sist once again!) och sedan hinner caro förhoppningsvis träffa mej. har så tråkigt!

human brain is complicated

årets första glassupplevelse blev precis förstörd av en hungrig lokki. no can do, gänget på esplanaden fick iaf sej ett ordentligt skratt. nu skall jag gå ut och andas lite med lenka i öronen.

tu es si mignonsitter här och försöker piggna till efter ca.3½ timmes nattsömn. obviously har jag inte allt hemma.

i fill the empty spots in my life with champagne and dirty dancing

varför kan man aldrig bara stick to the plans?! dagen slutade med att jag och ellen drog iväg oss till stan, hällde i oss en flaska skumppa och blev släpade runt halva salutorget av folkmassan. planen var att träffa nino och head till baren later on. istället drog vi hem före klockan tio och somnade i sängen framför dawson's creek. varför gå ut över huvudtaget? nu har jag 50 euro mindre och en onödig krabbis mera att dras med. woopwoop

fucking awesome leijonat!

hihi, believe it or not men gårdagskvällen spenderades faktist framför matchen från början till slut. första gången ever jag såg en hel hockeymatch. tror nästan att jag fattar vad folk menar nu. efteråt blev det kramar, dans på borden och random drunken skrikande. tack till sällskapet också, ni var awesome! nu bär det av till frissan för blonda ränder och sedan till ellens crib för krabbishäng. och tala inte ens om "the hc party på senatstorget" med oss, there is no way we're leaving bed today

bad dayvaknade upp med halvkrabbis kl. 10 av att dammsugaren surrar utanför mitt rum. in och ut rusar kinesiska städerskor med sopborstarna i högsta hugg. lyckades sneaka in i köket utan att röra någon "städhög" och upptäckte att kylen var tom. har gått på vatten since then.... ingen bra dag med andra ord. till råga på allt är jag jävligt irriterad på en person som inte verkar kunna bestämma sej. get over urself. nu skall jag iaf möta nelly för lite cheerup och sedan nino. förhoppningsvis hinner den här dagen take a new turn innan jag fullständigt flippar ur

gonna get drunk tonight!

nu väntar jag på att verri skall plocka upp mej och föra mej till grani. ikväll blir det eurovision contest och drinkar med finaste flickorna! jag skrattar lite åt hur vi alltid lyckas get major drunk och sammu hos ellen fast vi är bara tjejer. but who said u need boys to have fun?

i don't give a fuck about u and ur moodswings anymore

sitter svullen i ansiktet och väntar på att ellen skall vakna. jag behöver shoppa. annars dör jag.

permanenta lösögonfransar/kestoripset

godmorgon solstrålar! jag fick en fråga om mina ögonfransar och eftersom många ändå undrat över dem tänkte jag ägna ett inlägg åt att förklara hur det funkar. jag har alltså permanenta lösögonfransar på övre ögonfransraden som jag oftast fyller på någon gång i månaden. när man köper ögonfransar från butiken köper man oftast "rader" eller "tupsuja" som man sedan limmar på. hos kosmetologen "bygger" dom på varje frans med en liten, liten förlängning. processen tar ca. 2h.


med fransar


utan

ögonfransar gör mycket för ansiktet och speciellt om man har naturligt korta och tråkiga som jag är ju permanenta ett bra alternativ. nackdelarna är att det är ganska dyrt. nu mera går jag hemma hos min kosmetolog och då betalar jag endast 30 - 50e per gång. tyvärr vill hon inte ha fler kunder, men förut gick jag på Freshup i asematunnelin. dom tar ca. 110 för nya fransar och 50-80 för huolto (som sker med 2-4 veckors mellanrum).  jag rekommenderar absolut salongen, men akta er för en tjej som heter Mia!!! fast nu mera tror jag där finns två Mior, så ni får undvika den korta och blonda.

förutom priset finns det inga större nackdelar. efter en lång användning kan de egna fransarna tillfälligt vara lite kortare än vanligt. fransar växer dock snabbt och de är oftast tillbaka i sin vanliga längd på någon vecka. det gör inte ont (om ni inte går hos Mia) och normalt sätt inflammeras ögonen inte. hur länge fransarna hålls på är väldigt individuellt men utan huolto (där dom alltså fyller på ställen där fransar lossnat) varierar det mellan 3 och 8 veckor. för att maximera tiden: undvik mascara och peta inte i onödan

nothing left to lose

ibland är saker inget vidare. då försöker jag minnas att det åtminstone inte kan bli sämre.

lightning

why are you so scared of living?

happy birthday!!!moi et mon cherie med lite mindre livserfarenhet och lite andra frissyrer! tack för att du är min vän<3

bonne nuit

är fullkomligt förälskad i louisa av the pierces. ber om ursäkt för brist på variation bland banden men ingen sjunger finare än dessa tjejer. försöker dock lyssna igenom lite joni mitchell nu, för ny gråtmusik liksom. om ungefär precis 25 minuter fyller finaste caroline år. grattis älskling!

life is a maze and love is a riddle

thank you for making my day! nu väntar jag bara på ellen för lite balkonghäng

please slow down 'cause it's too much, yea it's a lot (to be something i'm not)


usch jag har verkligen skit tråkigt. har gjort en överrenskommelse med mej själv - sitta hemma hela veckan och stirra ner i böckerna! har ju gått sådär.

colour memina tankar trasslar ihop sig och flätas samman till en hopplös knut, sådär som lösa ipod-hörlurar i väskan. jag har sett mig i spegeln alltför många gånger nu, jag saknar fortfarande svaret. ligger i sängen omringad av gosedjur, mitt rum är ett kreativt kaos (eller bara lite sådär äckel-sunkigt, beroende på hur man ser på saken). böcker om förbjuden kärlek viskar vackra ord i mitt öra, berättar sagor från en annan värld. jag lyssnar. jag smakar. jag trävar med fumliga fingrar på ställen jag aldrig trodde jag skulle se. för jag har alltid befunnit mej på andra sidan, för säker. för fördomsfull. hela min världsuppfattning faller samman och på min högra axel sitter freud och hånskrattar. "du söker en mamma. vad du egentligen vill ha är en mamma". samtidigt vet jag. jag har för länge sedan tappat tron på freud eller gud eller allt annat som Du skulle acceptera. men det är svårt att kämpa för förståelse hos någon som är så rädd. det är mera godtagbart att hata (att slå sej fri, maniskt älska allt du kritiserat, sparka, bita och sakta krossa varenda liten pusselbit av den du en gång trodde att jag var.)

so raise your glass if you are wrong

(in all the right ways)

letting all of you down

Namn: sarah
Piercingar: bara örat
Tatueringar: vill gärna ha en. helst en text. på handleden eller i nacken. fast ett litetlitet hjärta på fingerspetsen vore också fint
Längd: shorite
Skostorlek: 38-39
Hårfärg: för ljus
Är du kär i någon: i wish i knew
Önskar du att du bodde någon annastans? ja. hela tiden
Tänker du på självmord: nej
Tycker du att du är attraktiv: nästan
Vilket schampoo andvänder du: jag blandar olika. atm någon för blont hår med typ garnier och pantene for men?
Vilken parfym använder du: DKNY äppel
Vad är du rädd för: sjukdomar, kärlek och att dö
Gillar du berg-och-dal-bana: apparently. uttrycket är en utmärkt metafor för mitt liv

SENASTE...
Film du hyrde: desert flower med mamma
Film du köpte: köper inte filmer
Låten du lyssnade på: lenka - the show
Låten du hade på hjärnan: james bond tunarin
Låten du laddade ner: the sounds - better off dead
Personen du ringde: ellen
Teveprogram du tittade på: gammal episode av dawson's creek

FAVORIT...
Mat: sushi. och kinesiskt. sandwitches är jag också en sucker för
Låt: favoritlåtar är till för att lyssnas sönder och bytas om. men världens vackraste låt är kanske the pierces - go to heaven
Sak att göra: sitta och prata om livet med en vän över ett glas vitt. eller fynda det absoluta favoritplagget i en vintageshop. eller kramas
Sport: hästtjej
Dryck: cola light
Kläder: skinny jeans. converse. långa klänningar. transparent. levis 501or. magtröjor. t-shirts. cowboyhattar. unikt.
Film: donnie darko. everlasting favorite
Bil: gamla bilar. som är typ orange.

ANTAL...
Gånger du varit kär: påriktigt? två
Gånger ditt hjärta har brustit: mitt hjärta brister hela tiden

SENASTE...
Bok du läste: är inne på emma juslins frida och frida
Person du fick mail av: skolan?
Person du fick brev av: nordea
Person du fick sms av: en väldigt viktig person
Gången hela din familj åt middag tillsammans: vet inte. något år sedan?

ÖVRIGT...
Vad har du gjort idag: stigit upp efter en sömnlös natt. inte orkat svara i telefonen. gråtit en skvätt.
Var det kul: värsta komedin
Hur tidigt stiger du upp: vanligen kring 11
Gillar du att slåss: nej. men tydligen att klösas
Vad ska du göra ikväll: sova
Är du seriös: jag är oftast alldeles för seriös
Vad är du allergisk mot: stureplansstilen. får mej att spy
Vart har du ont: i halsen
Använder du hårspray: nej
Kan du stå på händerna: vågar inte testa

MER ÖVRIGT...
Gillar du ketchup: bara mayonnese
Är du glad nu: inte särskilt
Var du glad igår: lite
Känner du någon som jobbar på sjukhus: tror inte det
Vad dansar du till: poppigt och positivt
Mer än guld värt: inte mycket. för guld är värt pengar och let's face it, pengar är allt. hälsa kanske?
Spaghetti eller makaroner: spaghetti
Ett land jag helst vill besöka: typ brasilien. eller australien. något långt borta
Ska bli skoj: att resa bort. med ellen
Ska inte bli skoj: det mesta just nu
Sparar till: sparar inte.
Väntar på: att allt är över
Pålägg som gäller: pepparskinka, sallad, gurka & pickels
Dagens dryck: iskallt svart kaffe. bläk

shockerVaknade kring 11 och har sedan dess drogat finrexin, sett tre episodes av Dawson's creek och lagat fajita's med Wille. Snart kommer Caro över för lite catchup och soffhäng. Min hals blöder och febern åker upp och ner. Förhoppningsvis skulle jag bli frisk tills imorgon, vin&grill med bästisen är vad som står på schemat.

'cause it's only in the quiet i know what to feelsåhär nöjd var jag på vappen....

bumpy ridekill meeeeee


ur so pathetic i just wanna laugh

kom precis hem från vappenmys hos finaste elin. shit vad kul jag hade! någon borde dock gömma min telefon när jag dricker. kanskekanskekanske någon får mej att skratta igen, snart

RSS 2.0