playing twister with my brain

ni klagar alltid på att mina texter är för depressiva. att allt jag skriver är svart, ledsamt och eländigt. and who am i kidding? läste igenom min förra blogg innan jag raderade den och grät floder. men samtidigt känns det bra, på något märkvärdigt sätt. mitt liv är fullt av positiva saker. jag har underbara vänner, ett jobb jag verkligen trivs med och tusen ting att vara lycklig för. jag skrattar och ler hela tiden. har rentav fått höra att jag är en ovanligt glad person. det där sista tror jag naturligtvis inte på, men åtminstone ger jag tydligen det intrycket. min blogg avspeglar inte mitt liv. den är ingen skriftlig reality show där alla mina tankar uppspelas på måfå inför en anonym publik. min blogg är endast en liten atomdel av hela min verklighet. en del med en alldeles särskild betydelse. jag skulle kunna påstå att mina texter är självterapeutiska, men kan man verkligen säga så? man kan väl inte utföra terapi på sig själv? terapi i dess verbala innebörd kräver att någon lyssnar och förstår. och antagligen förstår de flesta av er inte ett skit av vad jag skriver. de flesta av er klickar väl in er här lite sådär rutinmässigt ett par gånger om dagen eller veckan eller månaden, lite beroende på hur stort intresse ni har för mitt liv. ni läser det senaste inlägget, eller så skrollar ni bara igenom lite hastigt sådär. för att veta vilka jag har varit med, vilka fyllemisstag jag gjort och om jag gått upp i vikt eller köpt nya kläder. så varför skriver jag all denna smörja? varför lägger jag överhuvudtaget ner tid på något så bortkastat? jag skulle kunna diska i alla fall. eller åtminstone städa. men jag har nog alltid varit lite av en kaosmänniska. förutom min fysiska boplats, eller så kallade "horisontala garderob", ordnar jag även min mentala och sociala omgivning så att jag aldrig riktigt vet var jag har någonting. sedan skriker jag och gråter och skriver långa osammanhängande texter om "hur jävla förvirrad jag är". jag undviker varsamt varje potentiell chans till närhet och klistrar fast mej i ett frenetiskt dagdrömmande. ingenting är någonsin tillräckligt och allting är alldeles för mycket. jag svettas blod och jag gråter tjära och ni är dom enda som lyssnar. sådär likgiltigt halvintresserat, ivrigt svallersugna eller helt enkelt för att ni redan läst kissies senaste inlägg tiotusen gånger och kan det bak och fram i sömnen. men jag inbillar mej alltid att där finns någon som faktist hör. min blogg ger er varken kunskap eller sanningar. mina inlägg är inga essäer, debattinsändare eller akademiska texter. jag skriver helt enkelt för att ni skall stå ut med mej när ni träffar mej på gatan. för att jag skall kunna ta mej igenom dagen på ett konstruktivt sätt. jag skriver för att orka le.

ontontont

fan vad det svider överallt. kan inte ens förmå mej själv att packa. om man kunde spara sina tårar och sälja dem på lopptorg skulle jag nog vara miljonär vid det här laget.

internet!!!!!!!!!!!

jag suger. kunde inte vänta i 2 dagar till så jag gick och köpte en 50 euros mokkula i ärrän. shame on me! nu blir det china food och southpark. oh fan vad najs!!!

snabbis

hej fina ni! tänkte updatera er lite kort om vad jag hållit på med lately. har haft noll tid med bloggen men jag skyller det delvis på min fortfarande oexisterande internet connection i den nya kämppän. veckan har tyvärr mest spenderats i vimlet - fiilisen at the moment är typ alkoholiserad hora upphöjt till tiotusen. sen har jag naturligtvis catchat någon flunssa också, så sitter och fryser i tintin med en halvliters hot chocolate brevid mej. när jag inte varit full som en kastrull har vi suttit och ätit sushi ur lådan på golvet i mitt råttbo/rökt cigarretter och skrattat åt dåliga krabbisskämt med nelly. "tytöt ovat ihan rappiolla", som seba så vist sade i början av sommaren. thank god börjar jag jobba snart och får förhoppningsvis lite ordning på livet. före det skall sommaren dock kronas med en resa till italien tillsammans med ma fille préféré! ibland brukar allting klarna sådär magiskt när man kommer bort lite.

i allowed u to mess with my body, never with my mind

on the other hand, if people have to deserve happiness, i'm definitely not the next in line to shine

()

jag vet inte riktigt vad jag väntar på. att jag plötsligt, genom ett random mirakel skall inse vad jag vill? att hagrid skall uppenbara sej utanför min dörr och ta mej till hogwarts? allt jag gör är skrämmande oansvarsfullt och även om jag alltid varit ett fan av spontanitet har all njutning sina gränser. jag svävar i ett ständigt helvete som jag obevekligt förbiser, vad som helst för dessa fem sekunder i paradiset. jag vet att jag dödar och jag vet att jag för länge sedan är bortom alla former av moral. idag vaknade jag än en gång till ett skenande hjärta och en randig kind. om det är möjligt hatar jag mej själv ännu mera den här gången. jag måste fan få ett slut

visst är jag cool?


sitter i mitt neighbour café tintin tango för tredje gången den här dagen........ tror folk i kassan börjar undra lite. anyways, enda stället där det går att få nät!! håller på och stirrar ut ögonen på gänget här. hoppas nino joinar mej snart! är i desperat behov av lite entertainment.

i am gonna make u wish u had never been born

tell me why don't u kill me

orkar inte skriva något nu. för er som undrar har jag flyttat ut och har strul med nätet i min nya appartment. bättre uppdatering lovas inom kort. stay tuned

sick of games and dramasåg harry potter med tjejerna igår och grät genom hela filmen. så jävla fantastisk! kan inte fatta att det inte kommer fler. skall se den här så många gånger att mina ögon trillar ur. och rupert och emma var så underbart fina! jag står inte ut med att inte veta var jag står längre, vill fan bara ha någon att krama.

dom har vart gamla, dom har vart unga, dom har vart smarta, dom har vart dummahåller på att dö av tråk utan min älskade arbetslösaklubbens partner! vill någon hämta hem henne från kreta åt mej? jag betalar

having serious doubts about my sanity

någon borde ta min telefon, spärra min facebook, låsa in mej och inte ge mej mat på en vecka. minst.

status update

sitter i sängen med ett glas rött och hoppas på att bli sömnig. har degat under täcket som en staty hela dagen men naturligtvis piggnar jag till såhär passande till läggdags. tog en runda på stan med j, plockade upp hans shorts och åt kinesiskt. imorgon blir det mera packning och på onsdag, då då då äntligen harry potter!!!!!! hihi i'm such a geek. vi tar en dinner på vapiano med tjejerna och drar sedan till biosalongen med nördbrillz och blixtar i pannan. hahaha kommer att bli hilarious.

-

du och jag är som två magnetpoler med samma laddning. så fruktansvärt lika men helt utan gemenskap. jag följer dej som en borttappad hund i behov av närhet och du blundar konstant för verkligheten. det hela är så jävla artificiellt, till och med våra kyssar smakar plast. men jag har för länge sedan tappat tron på sagor, ingenting är äkta utom våld och blod och sönderslagna fruar.

maniskt betraktar jag mej själv från hundratusen meter upp i luften, ser lögnerna och männen och kyssarna jag delar ut på måfå, som ett barn som snubblar och trevar efter mark. men jag är ingen slampa eller bitch eller borderlinepatient, jag är psykiskt fullständigt stabil och jag skall göra underverk och rädda liv! jag är wonderwoman, jag lovar.

niko p 18 år!


nu är jag hemma från kimitos urskogar där vi firade poppius efterlängtade artonårsdag! finally är gubben myndig and allowed. gårdagen gick ut på 48 timmars vaka, öl i kopiösa mängder samt nattdopp i det varma vattnet. vi återvände minst sagt trötta och slitna. kände mej som värsta heroinhoran när jag gick i kampen idag........ nu blir det någon mysig bok och sedan sängen. jag och ellen spenderar morgondagen på lopptorg i hietsu så välkommen och fynda om ni är intresserade av tio svarta säckar med världens fulaste kläder!

mindfuck

what the fuck do i want?

the ones that make u go crazy they're the ones u should keep with u


++

black&white

kom precis hem från dagens tanning session med nelly. den vita bikinin bongade jag på morgonen i h&m! lame i know, sjukt onödigt köp men jag var sugen på en vit bikini som framhäver brunheten, hihi. snart blir det drinkar på terrassen med mina duktiga flickor som kommit in i hanken! jeeee grattis till er! tvinga mej bara inte att gå in där ;)

thank u REM sleep for making me realize


as usual i forgot my alarm is still in wintertime. now some shopping with clothespotting BFF wille ->

i think i just might be the loser

lobotomy next

once i had love and it was divine, soon i found i was losing my mind


blir lite små avis när alla sitter och facebookar om sina studieplatser.. fast jag får väl skylla mej själv som inte gick på några prov. aja, fuck that! otin juuri stuidun bitches!

blodsband

egentligen är det mera sorgligt än uppretande, dina snäva ideal och bittra, dammiga tankemönster. som en anorektiker på gränsen till att falla. långsamt svälter du ner dej själv, äter upp dej inifrån med din absurda rädsla för verkligheten. men vi vet redan att tiden är en tjuv och om det inte varit för dej och din förvrängda världsbild hade jag aldrig insett hur mycket jag hatar den. orättvisan, förtrycket, historiens smutsiga hemlighet. du öppnar mina ögon lite mer för varje dag som går.

if you think that this is cruel then you should see what my friends do


såg att kära wilhelm har försökt göra sej lustig framför kameran. tyvärr älskling, furrycat has no secrets! nu är det sängen som kallar. tack staffan, milla & nelly för en trevlig kväll!

can you go to rehab from being addicted to orgasms?


today i don't really feel like doing anything, so i'm just gonna lay on the beach and get tanned/look hot. later i might step by the terrace to have drinks with milla and a couple of her boys. should be fun. and i'm writing in english 'cause that makes me feel a little bit like idk, jesus? latero->

RSS 2.0