sick and tired of always being sick and tired

'''
Okej, jag erkänner: jag är sämst på att blogga. Det blir nog ingen Kissie av mej. Bara att inse.....
Veckoslutet har basically tillbringats i ett neverending berusat tillstånd och nu känner man sej som man förtjänar. Dog lite på ryskan idag. Men iaf, nu skall jag nappa och drömma om better times. Wohooo. Imorgon blir det träna på Esport (hallå!!! no joking?) och kaffe med finaste Veronica. Thank god är det halloween nästa vslut! Väntar big time. Då slår vi klackarna i dansgolvet med tjejerna och myser sönder kvällens black&white tema!

snurr, snurr, dunk, dunk

Igår firade vi min älskling som äntligen är legally myndig&allowed!! Kvällen spenderades först på en mysig seafood restaurang med familjen och senare drog vi vidare och träffade dom andra. V.I.P utrymmet var fint och vi fick gratis skumpaaaaaa! Vill alltid vara VIP nu. Min gulle hade en bra kväll och var så snygg i fårulls-skinnjackan som jag gav honom;););) Nu är det sova och äta som gäller. Ikväll skall jag & mam på horseshow och se bästa Annina hoppa. Är liiiite nervös för hennes skull. Fast hon är så duktig.

it's sad but it's true how society says her life is already overIdag har jag myst omkring i favoritfuskpälsen som jag fyndade i Helsinki10s topshop collection förra veckan. Ni kan se snyggingen på bilden! Jag tror jag skall göra en lista på positiva saker med kill me-vädret. Fuskpälsen står högt på listan tillsammans med chai latte, julstämning i förtid och myskvällar med älsklingen. Har bestämt mej för att ändra på min livssyn och bli optimist. Måste vara ganska så chill ju? Att kunna se saker från den ljusa sidan. Sjukt skönt. Sen har jag också varit duktig och skaffat Esport-kort. (Ha-ha) Fast jag tänker verkligen försöka skärpa mej. Så skratta inte om ni ser mej svettas som en gris med spinningcykeln inställd på level1!! Nu blir det presentpaketering och planering för morgondagen. Då fyller nämligen min gubbe myndig. Partyyyyyyyyyyyyyyyyy!!

masquerade
Är fortfarande recovering från lördagens firande. Vid fyra började jag och bestie med att halsa en flaska skumpa som vi delade. Därefter droppade dom andra in och vi fixade och trixade med mat, drinkar och presenter. Födistjejen var happy och kvällen blev precis så lugn som vi hade tänkt oss. Dvs inte särskilt. Säjer inte annat än welcome mr headache and all the uninvited friends u took with u (lady laatta, kalle karusell osv.) Kan ju passa på att säja att även den länge borttappade miss mensverk passade på att titta in. Anyways, thank god for Burana och gulliga lärare som fortfarande tror på mej när jag anmäler mej sjuk tre gånger i månaden.

sidenote: dom fina bilderna är stulna av söta Minna!

joyeux 18 pour ma trés meilleure amie!


Lite mera grymmisar på mej o den finaste! Ett par randomkommentarer spottade av födisflickan bland dessa bilder på communitysiten irc-galleria:

04.08.2007 01:10 <ällään> juuuuvli klänning<3333333333
04.08.2007 01:11 <ällään> MIN bild ??<333333333333333
05.08.2007 22:57 <ällään> jo kiva attttttttttt kamppiamistimo ha mera hjärtan en jaaaaaa !!!!!!!!!!1 ;<<<< im so f*in pissssed !!!! </333
20.07.2007 16:21 <ällään> me parhaaaat
<3333333

01.11.2007 21:04<ällään> ja ringde ti er hemmiiiiis o tarja satt på????`naamakala ringutibinguti NU ja måst berätta en saak!<3333
01.11.2007 21:46<ällään> puss bästissss ja ringer på moronen<33<<3 de fo av v*ttu ;<<<<
nu drar jag till frissan! pöZZZZZZZZZZZZZ

we'll paint the world blue cause baby red is so passé

Kvällen har spenderats med THE partykommitté. Det har bakats mockarutor, sytts gardiner och lyssnats på Elvis. (Jag t.om. övervann min höjdskräck och vågade sy fast en gardin i taket! Var skitstolt. Fast tydligen var min gardin "för spänd o lite ful". Jaja.) Imorgon blir det maskbal och Ällään blir en stor tjej. Och fet, om man tänker på antalet mockarutor. Iaf, over and out.
ps. antingen använder Ale påriktigt hennes faijas byxor eller också har hon kakkat ner sej?

ny fjortizzz blööögghallåjaaa! from now on skall jag skriva om SKOR, BRÖST OCH DAGENS OUTFIT. höhö not men jag kände att jag ville ha en mera formell sk. "dagboksblogg" and here it is. jeajeajea. besök även min "kreativa blogg" här.

angående bilden är den tagen idag med mon amie Elmeri. killen bakom är vårt gemensamma one-night-stand som vi helt kallt dumpade i forum. jaja, ni ser. boys will be boys. nu skall jag röka ->


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0