hello from THE cranky bitch

Hiphejsan. Har haft sämsta dagen ever och den tycks visst fortsätta straight to hell. Jag säger bara att jag är så förbannat jävla trött på mina oändliga rellakurser + proven i dem. Jag är också dödstrött på min hund ATM. Har visst lovat att gå ut med den två gånger på dom närmaste tre timmarna för att jag hoppat över någon enstaka gång? Please kill yourselves. Där emellan skall jag visst hinna läsa 150 sidor och ett fett kompendie om åskgudar, Mikael Agricola och annat mysigt. Wohooooooooo! Nu drar jag ut för round no1 i paradisvädret. Skall försöka andas djupt och sluta tänka på hur många människor jag vill döda och hur jag skulle bära mej åt. I örat har jag denna, denna och denna.

Kommentarer
Postat av: milla

mmh de e int så kiva.. sömnmedicin e kanske int de bästa fö de e oftast ngt som stör en, lixom att de e mentalt eller stress så de e int bra att äta helatiden nå mediciner :/ de som e störande e att ja vet precis att vad som stör mig när jag int får sömn men endå så ligger ja 5 timmar och stirrar i taket.. skall försöka att fa o träna ihjäl mig så att jag är slut som fan+bastu o sen slockna hopperligen ikväll! sov 4 hela timmar inatt :))) mörka ringarna under ögonen bara växer fucking sexxy..

2011-01-25 @ 17:33:38
URL: http://froidethumide.blogg.se/
Postat av: minna

haha shh ;) your wish is my command ! <3 ja vill btw också ha en sådär skarp webbis! söt

2011-01-25 @ 18:43:54
URL: http://minnass.webblogg.se/
Postat av: milla

juu håller me dej! men jag hoppas nog att ja skulle fixa mitt sömnproblem före de går så långt att jag måste äta sömnmedicin! men hoppas de hjälper för dej! :) joo man märker nog att min hjärna har börjar spela spratt nu med mig pg.a sömnproblem.. ja får alltid runt 11 tiden en adrealinkick vilket inte e braa..men idag skall ja fösöka fa 10 o sova, skulle verkligen önska att jag somnar före kl 12! men de värsta som stör min sömn e nog när ove e i inttin, men ja borde vänja mej såsmåningom nog med det.. hoppas att vi snart får söömn o sover som små grisar :D hihi nu kommer du väll o fira micki på freda ? :)

2011-01-25 @ 19:33:54
URL: http://froidethumide.blogg.se/
Postat av: minna

haha exactly ;D ANSWER MY MESSAGE woman! man droppar inte bomber som den och sedan försvinner!

2011-01-25 @ 20:00:26
URL: http://minnass.webblogg.se/
Postat av: antonia

De e någo me din blogg som fast du är på skit humör så gör den mej helt varm om kroppen jossipussi... Du e bara väll så braaaaaaaaaaaaaaaa=)tss :D

2011-01-25 @ 22:01:38
URL: http://dirtyglam.blogg.se/
Postat av: Linnea

ahahhaha söt bild dendä andra :D

2011-01-27 @ 13:22:07
URL: http://neau.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0