random bilder på willes webcam

hahaha, jag dör.

judit weegar

inspirationsfaktor 10000. för ett par veckor downloadade jag "tusen gånger starkare" och tvingade pojkvännen att se den med mej. förälskade mej i filmens musik och idé fastän jag tyckte att den på många sätt var överdriven och orättvis. tjejen som spelar berättarrollen har tydligen bloggat på blogspot och fan vad sugen jag blev på en shoppingrunda när jag skrollade igenom hennes kreativa utsmyckningar. thank god att det är ny månad snart, vilket innebär lön och studiestöd! love

please please please let me get what i want (this time)!

psychology is killing me

blondie - heart of glass

har lånat pojkvännens dator för en vecka framåt. sitter och bläddrar i arkivet och får once again lust att bli blond. måste sluta drägla över gamla bilder, kommer liksom aldrig att bli nöjd

amazing coat

ligger i soffan och låtsasläser psykologi. 3 veckor kvar till skrivningarna och jag är fast i bok nummer 2! how sucky is that? ikväll skall vi äta gott med pojkvännen, han drar nämligen till italien imorgon så kommer inte att se honom på en hel vecka. har hela stora tomma huset för mej själv. vilket suger big time. dock hoppas jag på lite sällskap av Ellen och Nino! klarar liksom inte av att sova ensam. hör ljud precis överallt och inbillar mej att jag tror på spöken. så feel free to sleep over, anyone!

wannabe artstudio no.2

övar för porrindustrin!!!! (give me that tattooo)

it's the end of the world as we know it

©Wille Gripenberg&Furrycat

you need to see a fucking therapist

so done

more tears for all the crybabies


spain just seems too far away

ligger och drömmer om resor, cocktails och tannade ben. av någon orsak kan jag inte somna. imorgon skall mitt liv once again få en ny turn, everything depends on what the doctor says. jag är skittrött på att inte ha kontrollen över mej själv. hälsocentraler, pillerburkar och hemligheter är så vanliga att jag snart borde få rea på apoteket. (please save me doc, please)

gossiptimes!

mötte upp verri för brunch och sedan caro för kaffe och dinner på java. mumma!
nu blir det perus friendswatching och mys med pojkvännen. ha en bra tisdagkväll!

cravings vol 10000

do me please

if i didn't love you, you would know

jag har precis insett något. när jag började blogga kunde jag knappt skriva vad jag hade på mej utan att känna mej alltför personlig. vi brukade skratta åt hur vissa skrek ut hela sin livshistoria på bloggen. nu sitter jag glatt och skriver ner vad min psykolog har sagt eller hur jag suttit och gråtit hela morgonen. saker jag inte ens pratar om med mina närmaste vänner. och ändå har jag en statistik på att ca. 200 personer besöker min blogg dagligen. varför gör man så? jag antar att det är the big fat attentionwhore inom mej som talar.

self fulfilling prophecy


igår firades kära charlotta i Tigru! drinkarna var verkligen farligt billiga, vilket i kombination med paracetamol inte var särskilt healthy. åkte hem vid tvåtiden med värsta snurret och vaknade med ångestkänslor, morkkis och hat emot allt och alla. excuse me men whats wrong with me??? vem blandar värktabletter och wine? snart berättar väl min psykolog att jag är undercover dödslängtande eller något. what else? jag saknar Ellen som bara hunnit vara borta en enda dag och redan är allting upside down. kom hem u whore! har ingen som orkar prata me mej 6h om dagen nu.

stigma

jag ångrar allt jag någonsin sagt åt dej. jag ångrar att jag någonsin öppnat mej för dej. du är inte speciell. du är som alla andra. lika rädd, lika feg, lika full av skit.
.
(du, där. med tobaken i handen. med allt du någonsin predikat emot, tätt intill dina finniga kindben.)

ABI ABI ABI -11


nu har jag äntligen sovit första gången på 40 timmar. torsdagen var galen, sen och helt fantastiskt lyckad! tack till alla som var med. skall jag fortsätta droga gamla Friends episodes ett tag och sedan blir det häng med Ellen.

love my immune system...

är sjuk som en jävla kuk once again!!!! hatar mitt immunförsvar. sitter invirad i min blåa fettotröja från urban outfitters och dricker finrexin som en drugaddict. väntar på att wilhelm skall komma över med halva apoteket + whats left att pynta ABI haalarna med. hamnar högst antagligen skippa rekkorna 2morrow men det skall bli fucking awesome anyways! får lov att friskna till nu bara.

lashelicious


har saknat mina sexiga fransar!!!! är nu påväg till stammisstället Freshup för refill. för er som undrat var jag går är det bara att klicka på länken. måste varna er för otrevligaste personalen ever men dom får en hiss iallafall! resultatet är alltid lyckat.

singelmiddag

förstår inte varför mina vänner inte hittar killar åt sej.

happy valentine!

förlåt mej för kass uppdatering. har varit way too much rajtantajtan going on (min födis osv!). nu skall jag dra iväg till stan för lite sushi&wine med tjejerna! "singelmiddag" var det tydligen. hehe not. kyss på er alla hjärtan

details


tygkass med hästtryck, romantisk blus, wayfarers i leopard & mocca bandana

Idag har jag sprungit på stan med fina Alexandra. As u see lyckades jag än en gång minska utbudet på Monki och Zara. Hann också göra bort mej i TV rutan med lite diss av kyrkans konservativa skitprat. Annars såg vi Transamerica med pojkvännen, en fin film som alla med fördomar borde se. Grät ner hela soffan once again men den var definitivt värd varenda tår. Någon påstod förresten att vi har moddaskrivningar på fre? Vilket skämt liksom.

too heavy in your arms

fick bästa jobbet ever idag! ett jobb där man verkligen umgås med människor. annars har jag mest promenerat omkring med Micki och klagat på livet. perus

wanna be happy

det sticker och bränner konstigt i bröstet. någon som upplevt det? fick min mens idag iofs så jag vet inte om det har något med saken att göra? any doctor reading my blog?

thursdaynighteargasm


Day 12 – What’s in your bag

medicationaddict. saknas: läppstift, visa & gamla kvitton

keeping myself entertained

gör visst allt för att slippa läsa numera. tappade ju svarta furry hatten i söndags så köpte mej en ny på weekday. den fick dock bli grå, as for a bit of variation! köpte även fina Ramones - tshirten inne på H&Ms herravdelning. nu blir det packning. flyttar in till pojkvännen imorgon, på öppen tidsperiod!

dance 'til you trip and fall

godmorgon. jag har ett problem! min kondition är sämst i världen och för det mesta är jag en stolt soffpotatis. så fort jag får en droppe alkohol i mej tror jag dock att jag är beyoncé. nu skall jag avnjuta andra dagen med dödssjuka muskler efter söndagens spontanutgång. aaaaaaj!

RSS 2.0