dear diary

1.) det är en tid sedan nu. jag har för länge sedan tappat räkningen när det gäller minuter och sekunder men jag tror det var tre dagar sen jag sov. tre dagar, möjligen fyra. jag vet inte riktigt vad jag skall göra för att stå ut med mej själv. med timmarna som rymmer iväg, månen som hånler genom mörkret och rösterna som viskar sagor om galenskap, död och psykoser. 

2.) jag är inte olycklig, vad jag än kan ge uttryck för i mina cyniska inlägg. jag har tvärtom kommit fram till att jag är ganska lycklig. kanske rentav lyckligare än på länge. jag har ett jobb som jag (oftast) trivs med, jag har en lägenhet jag får messa up precis hur mycket jag vill, utan att ha någon som flåsar mej i nacken och försöker få mej att inse att yttre kaos avspeglar det inre (hallå, så tudelad är väl världen ändå inte?), och jag får litervis med kärlek och ömhet, även om jag inte är bunden till någon och även om de få människor som faktist väckt något till liv inom mej på senaste tiden antagligen knappt har någon aning om att jag existerar. så ja, jag mår bra. ändå fortsätter mardrömmen att dyka upp. den sitter någonstans djupt inom mej och gömmer sej för att sedan, oftast när jag minst anar det, hoppa fram och förpesta hela min tillvaro.

3.) de sömnlösa dygnen går inte att beskriva i textform. det är som om hela den biologiska mekaismen slutar upp att fungera. jag orkar inte äta, inte prata, inte le. det är ett under att jag ens finner ord för att uttrycka mej själv i det här läget, antagligen är det den självömkande martyren inom mej som skriker ut sin desperation. det var mamma som bad mej att försöka skriva ner dem. känslorna. när det är som värst vill man bara att allt skall upphöra. det är som någon form av grav fysisk depression. sömnbristen får en liksom att tappa greppet om allt som innefattar någon mening. även det allra finaste ser fult ut.

4.) det finns nätter då jag överväger att hälla i mej hela burken. blanda med vin och bara svälja piller efter piller tills jag småningom tappar greppet. jag vill inte dö. jag vill bara tuppa av. det är inga mediciner som biter på mej längre, jag har testat de allra starkaste. även de som endast är meningen som en allra sista utväg. de som får de flesta att gå runt i ett ständigt sömnigt dis. inte ens de stänger av mej. läkarna skakar på huvudet och säger att det är konstigt. kanske du borde prata med någon? men jag har fan pratat. jag har pratat och pratat och scannat mej själv in på minsta atomnivå för att hitta kärnan. den obehandlade pusselbiten. den finns inte. det är inget som är fel. jag mår utmärkt, med undantag från insomnian. men när den slår till glömmer jag bort allt jag älskar. jag glömmer bort vem jag är. och det skrämmer mej hur lite jag bryr mej, just då.

i have a special gift. i can lay awake for 90 hours and still not knock out. my heart is beating like a panic attack, i'm sweating blood and crying like a baby but the melatonin still doesn't come. with insomnia even reality is an illusion.*

in lack of inspiration

1. Hur gammal är du om fem år? 24. jobbar säkert på något loserställe och är grovt överviktig. sen har jag antagligen en katt också...

2. Vem var den sista du träffade? har inte lämnat huset på hela dagen, så snällisen som följde mej till dörren igår

3. Hur lång är du? 166. med klackar uppnår jag dock oftast en anständig längd.

4. Vilken var den senaste film du sett? uptown girls. är något av en guilty pleasure.

5. Vem ringde du senast? mamma, som inte svarade. as usual

6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? hm någon vit lögn jag skrev för att verka lite söt sådär, till hemföljaren

7. Var är dagens planer? sleep or die

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? ringa. sms är sååå jobbiga. om det inte är flirtigt, då är sms mys.

9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? happy couple no 1

10. När såg du senast din mamma? en månad sen

11. Vilken ögonfärg har du? typ mossgrön.

12. När vaknade du idag? läskigt tidigt. wonder why

13. Har du någon gång hittat en katt? säkert. intresserar mej inte riktigt för katter. dom klöser och är jobbiga. lite arroganta också, sådär. är mer en hundmänniska.

14. Vilken är din favoritplats? sängen. eller tintin tango, hihi.

15. Vilken plats föredrar du minst? skolan. som jag inte måste gå till längre. hihihi suck on that nino.

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? som eftisledare. i någon tragisk liten etta. min kollega är 35 och bor i ymmersta. antagligen typ där. och så är jag fet.

17. Vad skrämde dig som barn? myggor och mörker.

18. Vem fick dig att skratta senast? haha staffan på chatten, that horny beast

19. Är du för ung för att äga vinylskivor? hallå? är för ung för walkman

20. Har du stationär eller bärbar dator? laptop

21. Sover du med eller utan kläder på dig? tar på mej en tshirt innan jag kryper ner under täcket. dock vaknar jag ofta utan. haha?

22. Hur många kuddar har du i sängen? en

23. Hur många landskap har du bott i? ett?

24. Har du någon gång spytt på fyllan? nej, det var nog något fel på sushin.

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? ett par bekväma, lätta ballerina's. eller världens skönaste skor - doc martens.

26. Är du social? är väl lite flirtig av mej kanske, hihi. så värst social vet jag inte om jag är

27. Vilken är din favoritglass? älskar glass! kan äta tio strutar på en dag. lätt! nougat eller latte?

28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? oh, fina tanke. jag skulle åka till australien. direkt! och handla på gucci.

29. Tycker du om Kinamat? det är typ mitt levebröd. och sushi.

30. Tycker du om kaffe? tack älskade jesus för denna dryck! vet ej hur jag skulle vakna annars

31. Vad dricker du till frukost? äter knappt frukost. men häller i mej en latte innan jobbet

32. Sover du på någon särskild sida? nej

33. Kan du spela poker? nej. gav det en chans någongång med wille men tror att jag missade poängen

34. Tycker du om att mysa? jag är ett mysmonster! literally. ju större mysfaktor desto bättre. finns inget finare än överflöd med kuddar, täcken, junkfood, en bra film och typ levande ljus.

35. Är du en beroendemänniska? vet ej riktigt vad det innebär. men det är jag säkert.

36. Känner du någon med samma födelsedag som din? min ex pojkväns mamma

37. Vill du ha barn? någon gång, absolut.

38. Kan du några andra språk än svenska? engelska. min finska är inte att tala om

39. Har du någonsin åkt ambulans? nej

40. Föredrar du havet eller en pool? havet är fantastiskt fint. en pool är ju lite tråkig, sådär. är nog ingen sim-människa anyways.

41. Vad spenderar du helst pengar på? mat. har mentala problem på den fronten

42. Äger du dyra smycken? är nog ingen smyckesmänniska. gillar ringar men that's about it. blir alltid lika irriterad när killar försöker köpa halsband åt en haha. vad fantasifullt, liksom.

43. Har du någon gång testat narkotika? har väl rökt på någon gång i fyllan, antar jag

44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? mikrofonen när jag skypade med ellen. tyckte det var roligt eftersom det såg ut som om jag gav en blowjob. hahaha

45. Vem är den roligaste människan du känner? nelly, kissar nästan på mej när jag går igenom våra webcam videos. micki är ett annat alternativ. eller dean...

46. Välj ett ärr på din kropp? ett piss-irriterande precis mellan mina ögonbryn. ser ut som att jag opererat bort en sån där indisk prick!

47. Vad har du för ringsignal? shaky - the ian carey project

48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? nej. får knappt in kläder jag köpt för ett år sen i skåpet.

49. Flirtar du mycket? heheee

50. Vart togs din profilbild för din blogg? hm. har jag ens nån sån? 

51. Kan du byta olja på bilen? haha. vet inte ens var motorn ligger

52. Har du fått fortkörningsböter? fortfarande negative. har ej körkort hahaaa

53. Vilken var den senaste bok du läste? läser någon lustig av erland loe. om en man med commitment fobia, typ

54. Läser du dagstidningen? nej. jag vet aldrig vad som händer känns det som

55. Prenumererar du på någon veckotidning? nej...

56. Dansar du i bilen? hm, njae?

57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? brukade lyssna på aalto. fast numera är det crap

58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? någon förälder ringde upp på jobbet och bad mej skriva upp ett telefon nummer. hittade ingen penna så kladdade ner meddelandet med min kajal. nu är spetsen förstörd

59. När var du i kyrkan senast? det var nog länge sen. förra årtusendet?


when you think you (kind of) know someone...

..they might just as well turn out to be the lead singer in a famous indie-band. fml

dimanche soir

ligger här i sängen och dör långsamt. fiilisen atm är inte att leka med, om man säger så. fast jag får faktist skylla mej själv, efter två kvällar av raivodokande kan man knappast vänta sej nåt annat! jag köpte kinesiskt men mådde tydligen för illa för att få ner något. hejdå 10e! typ en tusendel av australienbiljetten som jag aldrig kommer att ha råd med. vad skulle jag ens göra om jag åkte? bara ta in på ett hotell och ringa till prinsen? "guess where i am? hahaaaa no u can't! i'm outside your house looking into your windows"? kan liksom lika gärna tatuera in "DESPERAT" i pannan. så ja. sån är verkligheten! man måste vara så jävla svår hela tiden, annars är man värdelös. och ingen vill hänga runt med en värdelös människa. liksom "hej detta är min flickvän! hon heter sarah och brukade ligga omkring med vem som helst, lite slumpmässigt sådär. vi träffades på baarikärpänen och jag köpte en drink åt henne. sen blev hon kär. visst är jag väldigt matcho och awesome som lyckats erövra detta exklusiva kap?!". nej, svår skall man vara. svår och helst lite bitchig också. så nu skall jag ta ett bad och sysselsätta mej med att ignorera samtliga textmeddelanden från veckoslutets kandidater. sedan, kanske en sådär åttatiden skall jag kanske svara på ett par. och låta väldigt ointresserad, nästan på gränsen till elak. då faller dom nog. gör ett undantag gällande killen med fyra storlekar för små byxor. honom skall jag nog messa redan nu. tror faktist jag rentav skickar och frågar om han skulle kunna tänka sej att ingå ett stadigt förhållande med mej. köpa chiahuahua, möjligen skaffa barn. japp, så gör jag.

a human heart looks like a fist covered in blood

Vad jag gillar att fylla mina dagar med när jag inte jobbar/sover/äter sushi på golvet:

1. Konsumtion som jag inte har råd med. Under kategorin faller allt från spontaninköp på weekday till taxiresor fram och tillbaka till någon plats jag egentligen inte behöver åka till.
2. Obegränsade mängder av varm choklad med grädde på TinTin Tango.
3. Dagdrömmar.
4. Att stryka längs gatorna med Bonnie Tyler i örat och låtsas att jag är huvudrollen någon tragisk, mystisk kärleksfilm.
5. Att slicka på/producera/konsumera verb, versaler och superlativ.
6. Nelly, för hon blir aldrig förvånad längre. Och för att jag vet att hennes liv är lika organiserat som mitt.
7. Att förneka verkligheten och skriva texter med dolda budskap som jag inbillar mej att är kryptiska men som närmare bestämt liknar ett ordkrig utan mening eller mått.
8. Att analysera, sönderdela och reflektera över folk i min omgivning, i tron om att jag är något av ett "psykologiskt geni"
9. Att fastställa hypotetiska diagnoser åt min mamma.
10. Att se min egen reflektion i era tomma ögon, över dimmiga glas och inbjudande rödvinsmunnar

onsdagsvimsig

fin dag på jobbet! barnen är för söta. nu blir det drinkar med staffan i vimlet

drink a 1 liters juissi in 5 mins

är helt jävla slutkörd och klockan är inte ens lunchtid ännu. har sprungit på hälsogranskning, postat brev, lämnat in papper åt min chef, intervjuats för juniorhemmet x 2, ringt och skällt ut elisa och hämtat sushi takeaway. nu börjar mitt jobb om 9 minuter och jag sitter fortfarande hemma i soffan. not liking this adult-reality

day1

jag kan inte säga att jag inte har tänkt på dej. det slog mej på jobbet, i kassan, på toaletten och när jag såg en film om barn på nätet. du finns där lite extra nu, när du är borta. men jag klarar mej. basically klarar jag mej ganska fint.

failed heart2heartand it hurts so bad just like i knew that it would, but i'd do it again i'd do it again i'd do it again if i could

slutnight
supporting female rights! xox

club YK, ellen's aurevoir

<3

pretty fucked up life

man kan ju undra vad meningen är med hela grejen. åkte snällt klockan tolv från ellens, hem till nelly för att sova. låg fyra timmar och stirrade i taket, tog sedan taxi hem och nu sitter jag här och stirrar i taket. det är inte klokt hur man kan vara så pigg och samtidigt så oerhört, jävla utmattad. kvällen var ju också intressant. nu har jag tydligen mist den antagligen viktigaste människan i hela mitt liv. och jag har ingen annan än mej själv att skylla. fast det vet vi ju redan, att det är såhär jag gör. jag dödar varje chans till närhet, varje gnista trygghet som byggs upp. mitt liv är ett organiserat kaos och jag njuter av varenda sekund. mina självdestruktiva tendenser är "ett ofrånkomligt faktum", som min psykolog sade, någon gång när jag ännu orkade bry mej. när jag fortfarande skrev tre-sidor-långa dagboks anteckningar om mej själv och maniskt försökte analysera fram den avgörande faktorn, kärnan till mitt beteende. det gäller inte bara honom, det gäller hela världen. jag stöter dem ifrån mej, samtidigt som jag springer omkring som ett vilset barn i behov av kyssar och kramar och varma fingrar under täcket. och jag inser aldrig innan det är försent. någon berättade att du åker på söndag. jag har intalat mej att det inte är ännu, att det fortfarande finns gott om tid och att jag förresten inte ens bryr mej. jag vet inte vem jag försöker lura. antagligen är även du en pjäs jag använder i mitt skrattretande spel till verklighet. jag målar upp fasader där jag är wonderwoman, en feministisk prinsessa utan hinder eller hot. att du inte kom igår. jag vet inte vad jag hade väntat mej. jag antar att jag på sätt och vis är lättad. och jag vet ju att det är så du vill ha det, att aldrig stanna upp. ändå kan jag inte glömma känslan av dina fingrar mot min hud. jag har fortfarande kvar ett märke från senast, en rödblå triangel längs min vänstra höft. fast den är nästan ljusröd nu, det är egentligen bara jag som ser den. om jag någonsin lyckas sluta mitt skitjobb, utbilda mej och få lov att analysera folk på heltid lovar jag att aldrig, på några som helst villkor, lämna någon halvvägs. för att vara halvvägs är värst. är man ingenstans kan man fortsätta låtsas, le och förtränga. det är först när man är inne, när man väl har erkänt, som allting faktist faller samman.

"hitting the gym"idag skall jag ligga under täcket. och dricka tio koppar finrexin. sedan skall jag leta fram klackarna och klänningen och dra till min älskade ellens "aurevoir" partaj! flickan drar till paris för ett år och lämnar mej utan henne i storstadens vimmel för första gången sedan sjuan. how am i gonna survive? anyways, hoppas kvällen blir awesome (trots feber och snuva och knappt någon röst)! men om ni ser mej stå där och hälla i mej salmarishottar, var snälla och kom och ta dem ifrån mej! call a cab and send me home. för saken är den mes amis, att jag MÅSTE vara på jobb på måndag. annars är jag dödens.

talking shit

Sebastian Granskog
Today:
lame
att ****** ********
ännu e tisammans me dendär typen som hon träffa på nå nian o e typ 1000 gånger snyggare än hon själv
förlåt men hon ser suoraan sanoen
helt grotesk ut!!!!!!!


:D:DD::D:D::D:D::D och så frågar jag nino varför folk jag inte känner kan tycka att jag verkar ytlig

jag vet (ingenting)

jag vet inte riktigt vad vi skulle prata om. du och jag. för jag har redan haft tusen samtal med dej de senaste veckorna. mest tysta. jag andas mej igenom verkligheten: sekunder, veckor, månader. ibland faller jag lite och ibland gör det ont i bröstet men för det mesta känns det inte alls. jag undrar när det slutade kännas. en vän frågade mej här om dagen ifall jag tror på kärlek. först blev jag stum, på ett lite sådär tveksamt vis. ville ju inte verka alltför angelägen. men sedan slog det mej. det är inte en fråga om att tro eller inte tro, kärlek är ett jävla faktum. på samma sätt som våra handleder. han protesterade. pratade om mänsklig dumhet och lögner och sockersött bullshit. "men", tänkte jag, "då har du missat hela poängen".
jag vet inte varför jag har så svårt att släppa taget (om just dej). jag har för länge sedan slutat prata om det. om hur det kändes att ligga med dej. jag gjorde det egentligen aldrig ens då, även om du inte tror mej. och vi talade om pengar och farsor och socialpsykologiska fältstudier. jag tyckte aldrig om dej - du var fel redan från första början. ändå är det ingen som vet vad du sade den där natten. jag vaktar dina hemligheter med tass och tänder. 

what do i do

when my fingers are itching to write you something on the chat?

02 AM and the alco meter is up up up

kan man bli deprimerad av att vara sjuk? sitter och läser på nätet att mononukleos kan hålla i sej i nästan ett år. innebär detta att jag kanske måste sitta hemma i ett år? vad gör man då? stöder kela sånt? kommer jag att måsta flytta in på något vårdhem? kan ju knappt städa. usch. nu drar jag till butiken och köper 5 liter glass. sedan får jag nog ladda ner något. jävla skit. ärligt talat är det här den sämsta timingen ever att vara sjuk. det finns så mycket jag skulle vilja göra! så många människor jag skulle vilja träffa. av någon anledning (kanske delvis pga trauman jag gick och bar på hela sommaren) så har min livslust ökat med typ 150%. det känns som om jag knappt vill sitta stilla en minut. och varför har det aldrig förut slagit mej hur mycket fantastiska människor det finns där ute? folk jag verkligen vill lära känna. haha jag låter inte ens som mej själv nu men det är sant. det finns förvånansvärt många riktiga keepers bland oss! personer med enorma personligheter och hjärtan. det gäller bara att öppna ögonen. och att höra. att verkligen, påriktigt höra.

ps. ni skall veta att alla era kommentarer läses och uppskattas oerhört mycket! det gör mej så glad att veta att jag har läsare på olika håll i finland, också sådana jag kanske inte känner personligen. ni får jättegärna lämna spår efter er när ni tittar in här, ställ också frågor om det finns något ni undrar och kom gärna med önskemål! vad gillar ni att läsa om i bloggen?

note to self and mr. virgin

to me: don't be so goddamn protective over other people's feelings. they're simply not worth it
to him: next time u look for a girl, look for someone a little more like u. by this i mean simple, sporty and a little (very) stupid
to me: you don't always need to give everyone a chance. just because jean-paul sartre was a smart man doesn't mean you need to settle for either plague or cholera.
to him: open your eyes! when the girl you've been dating for three months goes and tests herself for genital diseases, you might be expected to feel a little fooled
to me: you can't make everyone happy! sooner or later trying to do that will destroy yourself
to him: sex is an act between 2 people. this means we can't always follow your fantasies
to me: some people consider sex to be something you share with only one person at a time. next time you feel like giving vent to all your needs, you need to make this clear for everyone who's involved.
to him: you need to educate yourself. for gods sake and i don't say this to be a bitch, i say it 'cause otherwise the only feelings you ever will arouse in other people is pitty
to me: if the person you are dating spontaniously asks you how to spell "sunday", your warningbells should perhaps be ringing
to him: if the person you are dating doesn't answer your texts in a week, tells you she's "not really into relationships" (even though she's had a boyfriend for 3 years), goes to italy and comes home with kissing disease, your warningbells should DEFINITELY be ringing
to me: don't be afraid of ditching people, when it comes to the clue they will ditch you without even feeling obligated to give an explanation
to him: don't fall for people who are out of your league, they might think you're cute and cuddly and pathetic in a somehow sweet way, but they will never actually be true to you

can you be my doctor, can you fix me up?sitter hemma sick like a dick igen för omväxlingsskull. enligt läkaren härjar mononukleosen fortfarande i min kropp och det kan ta upp till 2 månader innan jag blir frisk. wohooo! vill någon typ försörja mej under tiden? min jobbplats kommer att hata mej redan innan jag hinner reviele my true "sluib self". thank god for inventing finrexin & burana

to the other side of the universe and back again

stjäl mitt hjärta

jag har aldrig glömt vem jag var (jag har bara låtit det sova)

har precis blivit kallad "tanten" i 6h. naken blev jag också kallad. det är tydligen hysteriskt roligt bland 8 åringar att kalla någon för naken. hoppas bara att barnhumor inte smittar av sej...

realitycheck no4: even barcelona is too far awayshould i cry or laugh my ass off?

u know, we used to call u "golfbollen"

responding to your coldhearted treatment is almost as fun as playing interested

tack axel! vi <3 dej.

you think i'm a freak but i don't give a damn

and this is why;

- you don't know me
- the only time i was able to be myself around you was before i knew you
- i don't care that you have the wrong picture of me because i know myself i'm a sweetheart
- you weren't as good as you thought anyway, i faked it everytime (even though i do admit you were pretty amazing)
- you've never actually seen me sober
- i'm not as mean as you think i am, throwing you out first thing in the morning was something i did to protect myself
- you kiss like a fish
- i treated you like shit because i was afraid, not because i'm a bad person
- i know you liked me at first, before i heard what they were saying about you
- i deserve someone better

om jag inte pratar känslor och jag gillar one night stands


nobody ever knows anyone. you will never ever know me.

johnny, la gente esta muy loca

hej! sitter och bloggar hos ida medan flickorna är på tobak för hundrafemtioelfte gången. kvällens stora planer är att åka hem och deppa över mitt alkoholförbud. drack en öl och höll på att svimma. hehe. kuk. kul skulle det stå. ääääääääää. ge mej en flygbiljett till australien!

offidag har jag en jävligt dålig dag. hatar mitt jobb, hatar livet, hatar allt. ta kontakt på egen risk

money grows on a treejag är hopplös. skulle till stan och fixa mina fransar. slutresultat: köper en sallad på java, 2 vitamindrycker, en vintagejacka på weekday och sushi takeaway. samt fransarna då. om man kunde vinna världsmästerskapet i moneyspending skulle jag nog inte vara långt ifrån. å andra sidan är det ju lite synd om mej idag. alla andra är ute och firar att det är onsdag men pga JOBB imorgon så måste denna fröken stanna hemma. inte nog med det så har jag alkoholförbud i ytterligare en vecka, vilket antagligen betyder att jag sitter hemma hela vs när de andra drar till axels och super. jävla piss-sjukdom.

från paris till shang hai, slitna jeans och kavaj, jag har t.om surfat på nätet'cause you're so amazingly beautiful (the stuff i remember, darkblue eyes in the night craving sex and love and cigarrettes)

a

min mun är full av dina kladdiga fingrar och huvudet är tomt så när som på tonerna av någon sönderspelad sommarhit med Lady Gaga. klockan står fortfarande på köksbordet men jag har för länge sedan slutat räkna tiden. kanske har det gått tio minuter, kanske närmare femtio - "men vi lever i stunden", vi är unga och vi är dumma och det är meningen att vi skall misslyckas. du rör dig fumligt inuti mig, varken fort eller långsamt, bara lite sådär pojkaktigt plasé. elina ligger ovanpå dej med en rosa nipple mellan dina läppar. hon stönar och jag andas ditt namn, situationen är så konstgjord att jag vill skrika men får bara ur mig en rad halvporriga läten som sporrar takten i dina stötar. jag känner fyllan ljudlöst rinna av mig, jag är inte tillräckligt berusad och jag vill sträcka mig efter vinflaskan, något estniskt plagiat av gato negro som såg så dyr ut för en timme sedan. du tar tag i mina fingrar och för dem hårt mot elinas underliv. jag kastar mej bakåt, kvider och låtsas skrika till. lyckas med några millisekunder undgå en fortsättning på din banala lek. med darrande händer tänder jag en cigarrett och försöker mima åt elina. FEEEEJKAAAAAAA. men elina är trött på att spela. hon ligger kvar under dej som en ledlös docka av porslin. glider fram och tillbaka på madrassen tills du äntligen är klar. vitt kladd på sängen och på lakanet och kan ni inte ta det i munnen? lite kan ni väl ta i alla fall? om ni inte sväljer och vi har cola i kylen och ni kan skölja munnen sen? jag vet inte om elina sväljer.

jag står i regnet på en busshållplats och räknar till tiotusen. det är 1997 och jag har precis lärt mej att addera. hemma har jag åtta barbiedockor men mamma har lovat mej tre till i julklapp. tillsammans blir det elva dockor. min syster står brevid mej och pratar högt i telefonen. "jag kan inte komma har jag ju sagt! jag barnvaktar men jag får pengar för det. nästa vecka bjuder jag på en runda!". jag snubblar på asfaltkanten och börjar gråta. min syster fortsätter att prata i telefon. jag pillar på såret med en sten. en kostymklädd dam går förbi och ger mig en nedlåtande blick. "maalla voi olla bakteereja, missä sun äiti on?". jag stannar upp och minns förvånat att mamma inte varit hemma på tre veckor.

ti amo italiahola mi dollas! morgonen har spenderats i soffan med varma subwaybröd, chips och iskall cola. inte så dumt att vara sjuk när man har söta vänner som sköter om en. wille ligger brevid mej och "sover av sej krabbisen", aka. snarkar i mitt öra. nu skall jag ladda ner några avsnitt av beck

värkande sinusar och ett dunkande huvudjejeee. sitter hemma sjuk för tredje dagen i rad. thank god för världens gulligaste mamma som hämtar sushi åt mej 24/7. visserligen tappade hon bort alla mina nordeakoder i hennes "great big cleaning" här om dagen. nu blir det friends med världens snyggaste j!!!! puss på er

gonna live like a nun from now on

fick fantastiska nyheter idag!!! jag tänker aldrig mera gnälla över mensvärk

there is nothing hot in a feverligger hemma och fryser under fem täcken. är sjuk som en kråka och har inte ens någon matlust. helt otroligt! säg mej, när har jag någonsin inte varit godissugen? igår var nelly här och höll mej sällskap ett tag på kvällen, sedan vaknade jag av att mamma ringde hysteriskt på dörren. trodde att jag hade dött eftersom telefonen var av? virrboll där. dagens 10 poäng går dock åt mamma för att hela kämppän skiner som nypolerat porslin! kommer nog aldrig att se den såhär fin igen. nu har fina j precis åkt hem med solsidan och jag skall ta dagens sista antibiotika tablett om två minuter. har tydligen åkt på mysiga scharlakansfeber och kissing disease. och om en vecka börjar jag jobba. och min ekonomiska situation är en komedi. jaja, livet ler

RSS 2.0