04. What you ate today

hellooo stalkers. excuse me for bloggsluib once again men min tid är dyrbar. veckan har spenderats på en resa till bali med kompisgänget (eminem, 50 cent, rihanna osv). kom precis hem med private jet och nu hinner jag äntligen sätta mej ner efter alla late nights out, fashionawards och mingel med landsledare. (jag är såhär cool, lovar.)
efter hemkomsten med jetplanet drog vi oss iaf till Apollo street bar med Veronique. där sjönk en smaskig cesarsallad ner tillsammans med lite wine.
ps. om någon skulle undra varför jag är svart i ansiktet är det på grund av bali. såklart.

03 - Your parents

Här har ni då dem, THE famous Magnus och Tarja. Som många vet är de lite speciella (he he heeee), men ändå väldigt fina och kära på många sätt. På dagarna tycker mamma om att rida någon av hästarna hon hyr, maratonstirra på TV-showen Emmerdale eller skriva i sin blogg som hon är övertygad om att har 30 000 läsare i månaden, tack vare random kinesisk visitor-counter (hon ser det inte som något problem att hennes enda kommentar ever är av min pojkvän något i stil med "dftguyihopl".)
Pappa spenderar dagarna med att röka inte-så-väldoftande cigarrer på vår balkong, läsa böcker om Hitler iklädd ett par lila mjukisbyxor eller sjunga söta små självkomponerade visor åt vår sovande hund. Ett exempel är: "Sim-ba, pappas gris, du e söt på alla vis" eller "Sim-ba, pappas hund, nästan lika lång som rund" (saft-saft-hallonsaft melodin). Jaja, ni fattar poängen.

lanvin for h&mBar hem den här snyggingen från Lanvin/H&M idag. Hög midja, knälång med ruffles och lite smått tung sådär. Precis vad jag letat efter! J'adore.

Day 02 – Your first love

Jag är en pojkväntjej och har "sällskapat" basically sen killbaciller blev OK. Min första förälskelse som inkluderade fjärillar, skratt, tårar och känslo-rollercoasters var dock en semesterromans sommaren 08. Prinsen var från Italien, Venedig (kunde inte tänka mej en mer romantisk stad på den tiden!) och vi träffades på en språkresa i Monaco. Vi åkte sight-seeing båt, kysstes på vita sandstränder, drack löjligt dyra cocktails på Café de Paris och sneakade in på en muslimsk gudstjänst därifrån vi blev utkastade när vi inte kunde hålla oss för skratt. Vi skildes åt med tårar, löften om evig kärlek och samtal in på sena natten. Dock vet alla hur de slutar med utomlandsflings - när man kommer hem känns de plötsligt långt ifrån så magiska som de verkade i månskenet, på stranden under parasollet, när metaren visade +28 fast midnatt redan var långt passé. Hur som helst spenderade vi några härliga veckor tillsammans och jag kommer alltid att minnas tiden med honom som något fint. På bilden ser ni en glad herr Italienare på båten i Monaco.

Min första riktiga kärlek (som när två personer känner varandra till djupaste cellnivå och fortfarande lyckas älska varandra) är ändå killen jag är tillsammans med just nu. Han är det viktigaste som finns för mej och snart inväntar vi vår andra jul tillsammans. Félicitations a nous!

01 - Introduce yourself

hej, jag heter sarah josefine lund och bor i världens minsta och fulaste lilla land. jag hatar allt med landet: temperatur, väder, mat, kläder, butiker, nattlivet och trista, vinterdeprimerade ansikten. på dagarna hänger jag på något halvmysigt/halvsunkigt café med någon av mina tanter, leker "tömma plånboken" i h&m, helsinki10 eller zara, eller har hardcore sex med min pojkvän (ligger på golvet och spelar memory..). när jag har tid bakar jag kakor, läser psykologi eller surfar på nätet efter resor jag inte har råd med. jag älskar djur, av alla sorter och en vacker dag vill jag bli skitrik. då skall jag köpa personligt designade klänningar på chanel, dricka dom perignon till nattsaft och surfa vid vita stränder på hawaii eller ibiza. till mina dåliga sidor hör att jag biter på naglarna, lever i en horisontell garderob och inte skulle hitta någonstans utan att be om hjälp av människor på gatan. jag älskar choklad, pengar och min fina pojkvän som jämt orkar hämta godis åt mej när jag är sjuk. hur sur och gnällig jag än är.

think i can make it?

Day 01 – Introduce yourself
Day 02 – Your first love 
Day 03 – Your parents 
Day 04 – What you ate today 
Day 05 – Your definition of love 
Day 06 – Your day 
Day 07 – Your best friend 
Day 08 – A moment 
Day 09 – Your beliefs 
Day 10 – What you wore today 
Day 11 – Your siblings 
Day 12 – What’s in your bag 
Day 13 – This week 
Day 14 – What you wore today 
Day 15 – Your dreams 
Day 16 – Your first kiss 
Day 17 – Your favorite memory 
Day 18 – Your favorite birthday 
Day 19 – Something you regret 
Day 20 – This month 
Day 21 – Another moment 
Day 22 – Something that upsets you 
Day 23 – Something that makes you feel better 
Day 24 – Something that makes you cry 
Day 25 – A first 
Day 26 – Your fears 
Day 27 – Your favorite place 
Day 28 – Something that you miss 
Day 29 – Your aspirations 
Day 30 – One last moment
Allrighty, hakar väl på trenden. Måste vara räddningen för alla gränslöst lata bloggare out there? Enjoy!

verri 18!!!!!!!!

Idag är det en speciell dag för min bästaste Verri blir VUXEN!! Har dom finaste minnena med henne, vi har varit skitungar, fjortisar, dramaqueens, teenagers och vuxit upp tillsammans. Vi har gått igenom perioder med ljusröda lippisar, fejkpiercings och doubledates med loosers. (Thank god those times are left behind!!) Grattis babychick, på fredag skall vi supa ner dej;););)
ps. Love me for skipping the worst pictures, hehehehhehehee.....

teenage dream JEEEEEEEEE

Tjena blöggeeeeeeeeeen!!;)))))))) *puss*
Nu drar vi ut och firar Marthaaa! Verri hälsar och flashar sina bomber ;)))))))))))999999

RSS 2.0