2010, i love to say it's over

Det gångna året har knappast givit mej något nytt, tvärtom känns det halvfärdigt, grått och ointressant. Har varit sjuk mer än min 90 åriga grandpa och blivit diagnostiserad följande problem: astma, luftrörskatarr, angina, urinvägsinfektion, underproduktion i sköldkörtel, random bakterie utomlandsifrån samt dammallergi. Nu är det thank god över och här följer en resumé av höjdpunkter och dalar som blivit på minnet. Enjoy....

Januari
Kylan förlamade oss och vi satt mest hemma och drack kakao eller cider samt bokade resor inför sommaren. Herr Kock firade sin 17 års dag och vi andra väntade ivrigt på att fylla den magiska siffran.

Februari








Jag fyllde 18 men låg i sängen med feber hela dagen och tyckte synd om mej själv. Vi tog dock igen några veckor senare med tjejmiddag och utgång. Vi dansade också gammeldansen och uppnådde årets promillnivå i limusinen påväg till efterfesten. Månaden avslutades med Swedenresa där jag och Ida fyndade i Urbanoutfitters och då-så- exotiska-Weekday.
Mars









Mars framflöt i en våg av födisfirande. Sprang hos läkaren för urinvägsinfektion, sockersjuka och whatnot tre dagar i veckan. Lyckades ändå hinna med Saras, Sebbes och Idas 18 års partaj.
April





Mam&pap drog till frankrike för hela månaden och det blev väl inte särskilt mycket städat för mej och Wille. (Thank god till städerskorna som fixade efter oss före dom återvände!) Mina läkarbesök fick äntligen resultat och det visade sej att jag hade astma. Tjohej!
Maj





Vi firade Vappen på olika destinations, somnade dock med Wille redan före klockan två pga. feber och hemlängtan.

Juni







Vi firade Ale och Nelly, hängde i Kaivo varannan kväll och söp i pinsamma mängder. Jag, Ellen och Wille drog till hennes lande över midsommaren och delade en halv flaska gammal vodka.

Juli








Juli spenderades mostly utomlands. Jag tog med mej Wille till vårt ställe i frankrike och sedan åkte vi ner till rivieran för att festa med Ellen. Nätterna i Nice innebar kortfattat fransk breakfest på stranden, cocktails i det varma vattnet, gratis champagne+shots, dans på borden, nakendopp 4 på morgonen och tobak med prostituerade. Vi återvände hem trötta och tannade.

Augusti









Jag och Elz avslutade sommaren med en Swedenresa. Axel fyllde 18 och vi firade honom på familjens herrgård i Tavastehus. Festen inkluderade gratis middag, boende och shots som ledde till sommarens sista nakendopp. Hemvägen i Frenes bil var minst sagt krapulantisk. Jag testade också permanenta lösögonfransar för första gången och färgade håret mörkt.

September





Det blev en soft start på skolan med höstens alla utgångar. Också Elsku hann fylla 18 och vi firade henne med fest & karaoke på Swengi. Jag var solariumberoende ett tag och oroade mej ständigt för hudcancer.
Oktober









Oktober gick mest till att råplugga de fem psykkaböckerna från pärm till pärm. Hann ändå med både besties och pojkvännens födelsedagar.
November





Martha, Verri och Elin joinade äntligen myndiga ligan, svenska natten firades och jag var allmänt höstdeppad. Längtades efter julen och sommaren och resor långtlångt bort.
December







Kära Milla fyllde 18, vi firade lillajul och hetshoppade julklappar i sista minuten. Jag färgade håret i en ljusare, rödbrun ton för att påbörja sommarblonderingen. Påbörjade även den mentala förberedningen för sommaren och klickade igenom resor till Kanarieöarna med syster.

Kommentarer
Postat av: Anonyymis

Note: Herr Kock fyllde inte 18, utan firade sin 17 års födelsedag från december i fjol (fyllde 18 nyligen)

2010-12-27 @ 22:29:21
Postat av: Anonym

ojdå! misstag heheeee. varför anonym?:D

2010-12-27 @ 22:35:07
Postat av: minna

jesss det börjar komma inlägg om året som gått! älskar dom! ehm LOVE din långa röda klänning från whats-his-face's bday! och bilden på dej&milla&ale, så fräsh o somrig! o såklart bilden på dej&wille i swimmingpoolen, men den gör mej nu mer deprimerad, want summer&love NOW thank youuuu

2010-12-28 @ 09:49:43
URL: http://minnass.webblogg.se/
Postat av: ale

Härliga bilder!:) saknarsaknarsaknar sommartiderna,verkligen....Du ser ut som en prinsessa på första bilden!!

2010-12-28 @ 10:20:09
URL: http://coffen.blogg.se/
Postat av: ida

hihi älskar årsresuméer med bilder! tjohej vi har festa bort hela året

2010-12-28 @ 11:03:51
URL: http://idamn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0