shoppingspree with daddys wallet <3

Nu är jag hemma från drink med the girlzzz, spring kring stan med pappa och mysig lunch på Kämpen. Här ser ni favoriterna från idag! Köpte även b.la ribbade knästrumpor, bred hatt och leopardlinne. Still missing from my wardrobe: catsuit (heter så enligt ällään?-.-) + vamp röda/svarta läppstiftet för nyåret 2011. I will keep looking!

2010, i love to say it's over

Det gångna året har knappast givit mej något nytt, tvärtom känns det halvfärdigt, grått och ointressant. Har varit sjuk mer än min 90 åriga grandpa och blivit diagnostiserad följande problem: astma, luftrörskatarr, angina, urinvägsinfektion, underproduktion i sköldkörtel, random bakterie utomlandsifrån samt dammallergi. Nu är det thank god över och här följer en resumé av höjdpunkter och dalar som blivit på minnet. Enjoy....

Januari
Kylan förlamade oss och vi satt mest hemma och drack kakao eller cider samt bokade resor inför sommaren. Herr Kock firade sin 17 års dag och vi andra väntade ivrigt på att fylla den magiska siffran.

Februari
Jag fyllde 18 men låg i sängen med feber hela dagen och tyckte synd om mej själv. Vi tog dock igen några veckor senare med tjejmiddag och utgång. Vi dansade också gammeldansen och uppnådde årets promillnivå i limusinen påväg till efterfesten. Månaden avslutades med Swedenresa där jag och Ida fyndade i Urbanoutfitters och då-så- exotiska-Weekday.
Mars

Mars framflöt i en våg av födisfirande. Sprang hos läkaren för urinvägsinfektion, sockersjuka och whatnot tre dagar i veckan. Lyckades ändå hinna med Saras, Sebbes och Idas 18 års partaj.
April

Mam&pap drog till frankrike för hela månaden och det blev väl inte särskilt mycket städat för mej och Wille. (Thank god till städerskorna som fixade efter oss före dom återvände!) Mina läkarbesök fick äntligen resultat och det visade sej att jag hade astma. Tjohej!
Maj

Vi firade Vappen på olika destinations, somnade dock med Wille redan före klockan två pga. feber och hemlängtan.

JuniVi firade Ale och Nelly, hängde i Kaivo varannan kväll och söp i pinsamma mängder. Jag, Ellen och Wille drog till hennes lande över midsommaren och delade en halv flaska gammal vodka.

Juli
Juli spenderades mostly utomlands. Jag tog med mej Wille till vårt ställe i frankrike och sedan åkte vi ner till rivieran för att festa med Ellen. Nätterna i Nice innebar kortfattat fransk breakfest på stranden, cocktails i det varma vattnet, gratis champagne+shots, dans på borden, nakendopp 4 på morgonen och tobak med prostituerade. Vi återvände hem trötta och tannade.

Augusti

Jag och Elz avslutade sommaren med en Swedenresa. Axel fyllde 18 och vi firade honom på familjens herrgård i Tavastehus. Festen inkluderade gratis middag, boende och shots som ledde till sommarens sista nakendopp. Hemvägen i Frenes bil var minst sagt krapulantisk. Jag testade också permanenta lösögonfransar för första gången och färgade håret mörkt.

September

Det blev en soft start på skolan med höstens alla utgångar. Också Elsku hann fylla 18 och vi firade henne med fest & karaoke på Swengi. Jag var solariumberoende ett tag och oroade mej ständigt för hudcancer.
Oktober

Oktober gick mest till att råplugga de fem psykkaböckerna från pärm till pärm. Hann ändå med både besties och pojkvännens födelsedagar.
November

Martha, Verri och Elin joinade äntligen myndiga ligan, svenska natten firades och jag var allmänt höstdeppad. Längtades efter julen och sommaren och resor långtlångt bort.
DecemberKära Milla fyllde 18, vi firade lillajul och hetshoppade julklappar i sista minuten. Jag färgade håret i en ljusare, rödbrun ton för att påbörja sommarblonderingen. Påbörjade även den mentala förberedningen för sommaren och klickade igenom resor till Kanarieöarna med syster.

18:37

Hola! Har spenderat dagen på en mysig lunch/tidig dinner med Ellen. Nu är jag lite småtipsy efter diverse drinkar först på stan och sedan hemma, har nog inte varit sober en enda kväll på hela veckan... Julen gick finemang, fick en massa presenter och hade det mysigt med familjen. Nu börjar det dock klia i fötterna så det passar ju fint att nyår är redan på fredag. Imorgon blir det shopping i stan med pap som betalare och sedan drinkar med flickorna!
ps. är jättesugen på en pälshatt. någon som sett? dock inte hårtussen på h&m som tar slut precis ovanför öronsnibben...

10. what you wore todayboots - monki
"ridbyxor" - h&m
pälsväst - topshop
jacka - zara 07
leohalsduk - h&m
väska - secondhand

Nu blir det bastu och Gossip Girl episodes med Sis. kyss på er

2 days before christmas

Nu börjar äntligen julstämningen hitta sej fram! Igår var det sistaminutenfyndande som gällde (med lite hjälp av kära Nino!) samt kaffe med flickorna. Nu har big sis anlänt från stora London och ikväll blir det julmys till tusen. Först skall jag dock hjälpa min boytoy att fynda lite... Kan ni fatta att någon är ännu senare ute än vad jag var?!

09. your beliefs

Jag tror på respekt och ansvar. Även om det mer än ofta känns hopplöst onödigt att kasta skräpet i roskisen, betala svindyrt för strawberrylippien som lika lätt och obemärkt skulle slinka ner i fickan, eller vara vänlig emot iskalla, drypande falska människor, är våra handlingar de som avgör hur normerna formas. Om alla spottar i varandras ansikten, beter sig svinaktigt emot de vi ogillar eller stjäl smink från kosmetikavdelningen kan vi lika gärna hänga oss själva och säga adjö till mänskligheten. Ville bara säga detta. (Gubben som lade krokben för mej i bokavdelningen eller tanten som nära på skuffade Ellens kassar ner i snödrivan skall naturligtvis inte känna sej träffade. No way.)

lightbrown xmas presents for myself

stickad mushikofta, leobody, beige mochashorts, "ridbyxor", wedgeheels och halsduk i leopard, rund rödbrun hatt

Idag har jag haft en pinsamt lyckad "spoil-yourself" dag. Började med ögonfranspermanent i Freshup (dösexigt resultat!) och fortsatte sedan skämma bort mej med en massa plagg jag tittat på men alltid låtit bli att köpa pga. den där irriterande höga rösten i huvudet som alltid skriker till när jag använder pengar jag egentligen inte har. Nu skall jag glida in i några av nykomlingarna och sedan blir det kaffe med krabbis-Nelly samt matlagning med flickorna. Bisous

creamy milkchocolate

wohooo, check out mitt nya hår! tack duktiga frissorna på Point (spec min snygga gayman som berätta givande stories om Antti Tuiskus dåliga hårkvalitét!!). idag har jag äntligen catchat up med fröken Sundelin, måste absolut göras oftare. sedan drog jag och Ellen iväg till hennes artutställning (kanske konst ändå inte är så hopplöst?) och träffade Milla över ett par drinkar på favoritstället Santa Fé. nu blir det sleepytime, Butterfly effect får vänta till imorgon! nighty night

08. a momentDet 25 grader ute och solen skiner. Jag och bestie ligger i gräset utan smink och med halva bikinin. Ipoden är på och Mumm-ra's "She's got you high" strömmar ut ur högtalarna. Vi planerar midsommaren och har precis bestämt oss för att skita i alla randomhändelser och take off to Mikkeli. Bara åka omkring på sjön och bada bastu på kvällarna. Vi har inga tider att passa, noll fula böcker att läsa, dagens program består av att åka in till stan och äta, möta upp några tjejkompisar samt ta en cider i parken före solen går ner
. Fuck vad jag hatar vintern.

sjuksjuksjuksjukKUK

jag orkar inte vara sjuk längre!!! verkligen ORKAR inte. vad som skulle vara en skön day off blev tydligen bara ännu en ligga-i-sängen-och-hata-livet dag. varför är jag sjuk hela tiden?? måste ringa till gud och fråga

update no. 19

(random darrapicture från god knows when... i brist på sexigare bildmaterial=)=)=))

Jag vet faktist inte varför jag är så kass på att uppdatera, det är inte som att mitt liv är så händelserikt att jag inte hinner eller något-.- Iaf, en kort genomgång av veckans höjdpunkter: På onsdag drog mam&pap iväg till USA så Wille flyttade in här hos mej (fukost på sängen och massor av mys - gillas!). På torsdag testade jag spraytan för andra gången i mitt liv (blev sådär halvnöjd. 30e och sen känner man sej skitsnygg... i två dagar). Fredag var det dags för Milla&Kira att joina oss i myndiga klubben. Festen blev både lyckad och mindre lyckad (varför tenderar alltid de kvällar man väntar mest på att fucka up sej?). Sen har resten av veckan gått till darra och feber (Lovelove). Ikväll blir det ugnspizza, nya avsnittet av Paradise Hotel och förhoppningsvis lite cruising till fördel av pojkvännens nyinskaffade körkort. Brom-brooom!

07. your best friend

How long have you been besties? since seventh grade when we both discovered cigarettes and alcohol lol

Why? we both are kinda weird

What is her favorite movie? lameo crycry-movies like the notebook... 

Have you ever kissed her? ummm yes, she's my lesbian drunken-crush

How often do you talk on the phone? way too much

What about her annoys you? the cranky little cleanfreak living inside her

Out of you two, who can sing better? me but she beats me in singstars-.-

What do you usually do while hanging out? gossip, giggle, eat cookies, fantasyshop at stores like chanel or burberry, plan neverhappening trips to warm places or sing along to favoritegroup Kent while zipping wine and complaining about how much everything sucks

06. your day

Tjena dudeeeees. Lat som jag är har morgonen spenderats med en alldeles för mysig maraton av Friends episodes. Vet att jag är rubbad men på något mystiskt vis har jag helt gått miste om showen (störde mej alltid förut på "laugh in the background"), så nu har jag mycket att catch up med. Annars känner jag mej lite sådär småflunssig once again så måste cancel dejten med Ida och godta att vi kanske inte hinner prata så mycket ikväll som vi skulle ha hunnit över en chai latte. Nu väntar jag på att min hunk skall komma hem med en fet förpackning burana och sedan skall vi dra oss till Ellen för drinks och partyfix. Förhoppningsvis blir det en trevlig kväll med vänner och en alldeles måttlig mängd booze. Ses i lillajulsvimlet!

05. your definition of love

pirr-i-magen. värme. närhet. saknad. hemligheter. det-där-lilla-extra-bara -ni-två-delar.

RSS 2.0